Carin Pool Voedingsbureau, Haren – Mellenssteeg

mellenssteeg 41A 9753HL Haren

Onze filosofie; “Geen mens is gelijk!”

“Betere (sport)prestaties door betere voeding? Betere bloedwaarden door betere voeding? Dat kan! Eén van de belangrijke voorwaarden voor een gezond en fit lichaam is een goede basisvoeding”

Bij carinpool voedingsbureau zijn  gespecialiseerde diëtisten werkzaam met de vaste overtuiging dat juist met voeding iedereen gezondheidswinst kan behalen of het nu gaat om afvallen, hart-en vaatziekte, diabetes, darmklachten of een eetstoornis. Graag nodigen wij u uit om een goed gesprek over eten aan te gaan met een van onze diëtisten.

“Blijf niet zitten met vragen over eten en drinken.  Kom langs voor een adviesgesprek!”

 Naast gespecialiseerde adviezen op maat werken we met Prodimed (medische afslankmethode) en zijn we aangesloten bij Puur Gezond (afvallen door pure voeding). Ook organiseren wij groepsbijeenkomsten en supermarktrondleidingen op aanvraag. En zijn wij tevens gespecialiseerd in leefstijladviezen op de werkvloer en kunnen daarom ook binnen bedrijven vitaliteitschecks doen.

Wij zijn aangesloten bij de Diëtisten Coöperatie Groningen omdat het ons inziens belangrijk is om met diëtisten op één lijn te zitten en zichtbaar te zijn voor onze samenwerkingspartners. Omdat wij geloven in de DCG en haar visie zijn zowel Nienke als Carin bestuursleden van de DCG.

Voor meer informatie, kijk op onze website: www.carinpool.nl, mail naar info@carinpool.nl  of bel naar 050 527 1613