Previtas, Groningen

Vechtstraat 80, 9725 CW Groningen

Iedereen is uniek. Afhankelijk van je leeftijd, leefstijl en (medische) situatie heeft jouw lichaam andere behoeften dan dat van de mensen in je omgeving. Iemand die ziek is heeft bijvoorbeeld andere behoeftes dan iemand die sport of bijvoorbeeld zwanger is. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen, persoonlijke situatie. Hoe zorg je er als vegetariër voor dat je voldoende ijzer binnen krijgt, als diabeet de juiste hoeveelheid koolhydraten? En hoe krijg je kind verse groente binnen als hij dat weigert?

Een ingewikkelde puzzel, die de diëtist van Previtas in het persoonlijke voedingsplan verwerkt wat voor jou wordt opgesteld. Wij zijn dé deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid.

Ook hebben alle diëtisten van Previtas een eigen specialisatie, bijvoorbeeld kinderdiëtist, sportdiëtist, begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en meer. We werken nauw samen met je arts, verpleegkundige, coach of psycholoog om ervoor te zorgen dat je de juiste voeding krijgt: passend bij je aandoening, je behandeling én natuurlijk je persoonlijke voorkeuren.

Wij zijn aangesloten bij de Diëtisten Coöperatie Groningen omdat het ons inziens belangrijk is om met diëtisten op één lijn te zitten en zichtbaar te zijn voor onze samenwerkingspartners.

Voor meer informatie, kijk op onze website: www.previtas.nl

Of mail naar info@previtas.nl