Praktijk voor Voeding- en dieetadvies Groningen

Kamerlingheplein 17, 9712TR Groningen

Mijn diëtistenpraktijk is gevestigd in de stad Groningen.Ik ben Moniek Westerman, diëtist en al meer dan 16 jaar werkzaam in de 1e lijn.

Het lidmaatschap van de DCG staat voor een deskundig advies als je bent verwezen in het kader van de KETENZORG (bij Diabetes, Hart-en Vaatziekten of COPD).

Daarnaast ben ik ook ervaren in het geven van adviezen aan iedereen die graag wil proberen om via de voeding zijn of haar gezondheid te verbeteren. Ik probeer altijd de tijd te nemen en goed te luisteren. Het kan zijn dat je hulp zoekt bij afvallen, maar ook bij aankomen. Ik zie jong en oud en ook vaak studenten omdat mijn praktijk in de stad zit (Hortusbuurt). Veel mensen komen ook vanwege darmklachten(PDS)en ik werk onder meer met het Fodmap dieet. Verder sta ik open voor alle moderne ontwikkelingen zoals een koolhydraatbeperking en een meer natuurlijke voeding. Stel gerust vragen: het gaat er vooral om dat ik samen met jou tot een persoonlijk en goed haalbaar advies kom. De gezondheid van mijn cliënten staat voorop en als diëtiste merk ik altijd weer hoeveel een gezonde(re) voeding kan bijdragen!

Als lid van de werkgroep oncologie-diëtisten Noord Nederland zie ik ook mensen met kanker (voor – na en tijdens de behandeling). Ik behandel mensen die via het MCL een bariatrische ingreep willen ondergaan. En tenslotte: spreek je alleen Engels, dan ben je ook aan het goede adres bij mij: ik ontvang vaak ‘international students’.

 

 

Contactgegevens:

tel 050-5425207 of 06-15495011

email: info@dietcoach.nl

website: dietcoach.nl

 

 

Locaties:

 

Hoofdlocatie: Kamerlingheplein 17, 9712TR Groningen (Hortusbuurt)

alle dagen geopend

en alleen dinsdagochend:

van Eesterenlaan 15, 9731 MZ Groningen