Food and Motion, Groningen

Wasaweg 4 - 1, 9723 JD Groningen, Nederland
Diëtist, personal trainer, leefstijlcoach, inspirator en motivator.
Geeft fysieke en mentale kracht zodat jouw leven leuker wordt en jij 100% jezelf kan zijn.
Een heleboel mensen gaan fysiek gebukt onder de mentale last die zij hebben opgebouwd in de loop der jaren. Dit uit zich in overgewicht en fysieke klachten. Als specialist in afvallen, help ik jou om jouw lichaam en leven lichter te maken.
Mijn grootste passie is het beste halen uit ieders zijn leven. De jarenlange ervaring op het gebied van voeding, training en coaching, verenig ik in een holistische aanpak die dit mogelijk maakt.
Dankzij deze krachtige combinatie die ik ook zelf heb mogen ervaren, help ik jou beetje bij beetje om jouw mentale en fysieke last weg te halen. Niet door alleen maar te focussen op al jouw “problemen”. Nee! Juist door jouw fysiek en mentaal sterker te maken. Door jouw aandacht te richten op de dingen waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt. Je kunt namelijk niks weghalen uit het leven, alleen vervangen. De vraag is waarmee.
Om te ontdekken wat jij wilt bereiken, is tijd nodig. Daarom neem ik deze tijd met je. De eerste keren tijdens diepgaande gesprekken. En in de loop der jaren met doorlopende coaching en training. Dit allemaal zodat wij jouw levensplan kunnen vormen. Een plan met steeds minder willekeur en steeds meer fysieke en mentale kracht en plezier.
Mocht jij het idee hebben dat je vastgelopen bent, fysiek en mentaal, dat je er aan toe bent om jouw leven zo te leiden zoals jij dit graag wilt, stuur mij dan een bericht. Je zult meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.
Bekijk mijn linked-in profiel voor meer informatie. Op de facebook pagina van Food and Motion is meer inspiratie te vinden.
Neem contact op met mij om een intake diëtetiek in te plannen of bezoek mijn website en geef je op voor een gratis proefles Personal Training of Health Progress afvaltraining. www.foodandmotion.nl
PS. Mocht je er nog niet 100% voor willen gaan, geef je dan op voor mijn nieuwsbrief. Ik beloof je regelmatig lastig te vallen met tips en inzichten die jou een leuker leven zullen maken als je deze toepast.