Diëtistenpraktijk Stoffien Wisman, Vlagtwedde

Oostersingel 28, Vlagtwedde, Nederland

Diëtistenpraktijk Stoffien Wisman heeft vestigingen in Vlagtwedde, Winschoten en Wedde

 

De laatste jaren krijgt voeding steeds meer aandacht. Overal worden we geconfronteerd met een groot aanbod aan gezonde en ongezonde voeding. Daarnaast proberen producenten u door middel van reclames op tv, in tijdschriften en in supermarkten, te verleiden tot de aankoop van bepaalde producten. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om de juiste keuzes te maken.

De juiste keuzes zijn wel belangrijk voor uw gezondheid. Want eten is naast lekker en gezellig ook belangrijk voor onze gezondheid. We kunnen immers niet zonder. Soms is het nodig om een aanpassing te maken in de voeding, bijvoorbeeld bij gewichtsproblemen, maag- en of darmproblemen, diabetes of een allergie.

 

Diëtistenprakijk Stoffien Wisman, gevestigd bij Sport en gezondheidscentrum Ron Haans in Winschoten, Huisartsenpraktijk Raupp in Vlagtwedde, Huisartsenpraktijk Postma in Vlagtwedde en Beter in Bewegen in Wedde, helpt u om (te leren) lekker en gezond te eten zodat u kunt blijven genieten maar tegelijkertijd goed voor uw gezondheid zorgt.