Diëtistenpraktijk Groningen, CJG Hoogezand

Molendijk 17, Hoogezand, Nederland

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen. Steeds duidelijker wordt dat voeding een grote invloed op heeft op onze gezondheid en ons welzijn.

Door alle verleidingen om ons heen, door de situatie waarin we ons bevinden of door ingesleten, minder gezonde gewoontes kan het moeilijk zijn bewust met ons voedingspatroon bezig te zijn. Daarnaast is het soms, in verband met een ziekte of aandoening,  extra belangrijk om het voedingspatroon eens goed te bekijken. Heeft u bijvoorbeeld diabetes of een hoog cholesterolgehalte? En welke invloed heeft voeding op de darmklachten die u heeft?

In de media is veel aandacht voor voeding. Vindt u het moeilijk om uit deze informatie nu net dat te halen wat voor u werkt? U bent van harte welkom uw vragen over voeding aan ons te stellen. Een voedings/dieetadvies is altijd een advies op maat. Ieder mens is uniek, ieder advies daarom ook. Wij, de 5 diëtisten van Diëtistenpraktijk Groningen, kunnen u helpen een voor u passend voedingspatroon te ontwikkelen.

De nadruk ligt op het vergroten van uw kennis met betrekking tot de spelregels voor een gezonde voeding, maar ook het vergroten van de kennis van producten. Het doel is het aanleren van gewoontes die passen binnen uw leefpatroon. Nieuwe gewoontes, zodat u het veranderde voedingspatroon niet als een dieet ervaart en u de gezonde veranderingen in uw voedingspatroon kunt blijven volhouden.

Wij hebben op verschillende locaties in en rondom Groningen spreekuur.  Ook is het mogelijk dat wij u thuis bezoeken, wanneer het voor u niet mogelijk is naar het spreekuur te komen.

U kunt ons bereiken:

Telefoon: 050-5779959

Mail: info@dietistenpraktijkgroningen.nl

U vindt meer informatie op onze website:  www.dietistenpraktijkgroningen.nl